Hejdå Indien <3

Började detta inlägg i fredags, då jag satt vid hostel-ägarens skrivbord. Alltid kul att leka chef! Det blir mitt sista inlägg i Indien eftersom jag drar vidare till Korea (!!) nu om bara några timmar. På begäran av några fans (kul att man fick det också) ska jag dock fortsätta skriva även i Seoul. #bonusinlägg

Har känt mig lite emotionellt upp-och-ner sista dagarna eftersom ens kurskamrater droppar av sakta men säkert – antingen hem eller mot andra resmål i Indien. En av tjejerna jag kommit närmast (Camilla från Århus, Danmark) åkte direkt efter kursavslut i fredags. Är egentligen ganska cold-hearted så jag blev förvånad av att jag blev tårögd när vi sa hejdå.

Vi hade faktiskt en fin utflykt tillsammans häromveckan när vi båda skolkade från en föreläsning (hehe). När vi var på marknad skrek Camilla plötsligt rakt ut, och det visade sig vara pga 3 små hundvalpar som låg och sov på gatan! Finns otroligt mycket gatuhundar här, man vill bara ta hem allihopa 😦 

a
Puppieees
b
Camilla + puppy = ❤

En senare dag behövde vi verkligen få svalka oss. Jag förstår inte hur jag har gått runt med långa byxor i 30 grader hela den här tiden. Så vi drog till värsta resorten typ som låg 1h bort. Det var lite tragikomiskt eftersom vi fick SÅÅÅ mycket skit för det vi hade på oss. Ursprungsplanen för oss tjejer var att ha på sig en T-shirt över en bikini. Eftersom 90% av de som badade var män som stirrade ner oss fick vi köpa shorts. SEN klagade de på att våra t-shirts inte var spandex, vilket var orimligt eftersom vi såg kvinnor där som badade i sina SARIS. Efter mycket om och men, fick vi gå in. Såhär såg det ut!

c
Äntligen semesterkänsla!
d
Jag var återigen den mest provocerande på hela stället

Måste faktiskt avsluta inlägget lite abrupt eftersom min taxi mot flygplatsen kommer om 20 minuter!! lol Här är lite bilder på mig i min sari från kursavslutningen, en s.k. auto reksha (liten bil som jag älskar att ta runt stan) och så bilder från en häftig utflykt på campusområdet. Hörs i Seoul!

FullSizeRender (4)
Jag i min sari med Hindi-lärarens dotter, sötaste ❤
IMG_0833
Bästa färdmedlet! Vi fick plats 7 pers i en sånhär i helgen
IMG_0849
Gjorde lite yoga på Mushroom Rock, glad att inte vara ihjälklämd
IMG_0852
Draw me like one of your Indian girls

 

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s